Privatlivspolitik

1. Introduktion

Denne privatlivspolitik vedrører webstedet https://webits.dk og/eller ethvert underwebsted og/eller tilknyttet domæne (og/eller underdomæne), samt  tjenester og/eller serviceydelser som leveres af Webits (i det følgende benævnt “webstedet” “tjenester” og/eller “serviceydelser” som er ejet og/eller leveret af Webits Aps / Digic). Webits “vi“, “os“, “vores“, “os selv” og/eller “Webits Aps / Digic” anerkender vigtigheden af ​​privatlivets fred. Vi føler stor stolthed over at vide, at hver gang “du“, “dig“, “jer“, “jeres” og/eller “de” vælger Webits som din IT-Partner, sætter du din tillid og tro på os. Derfor ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved at bruge og/eller være kunde hos Webits. Denne privatlivspolitik er til at hjælpe dig med at forstå og beskrive, hvordan vi behandler persondata, der opsamles af Webits og hvor inholdet administreres af Webits. Derudover vil vi gerne oplyse dig om, hvilke rettigheder du har som kunde og eller bruger, når vi håndterer dine person oplysninger.

2. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Det betyder altså at persondata er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger.

Du kan tilgå vores side, uden at give nogen former for personoplysninger.

Medarbejdere hos Webits har adgang til persondataoplysningerne, dog under strenge regler og krav fra Webits. Vores systemer er er lukket ned i den forstand, at der er forskellige medarbejder grupper som har adgang til forskellige personoplysninger.

ALLE oplysninger der bliver givet til Webits registreres, indsamles og opbevares i Webits interne systemer.

Webits vil anonymt indsamle værtens IP adresse for at Webits kan undgå DDoS angreb. Webits opbevarer ikke IP adressen i mere end 12 timer. Medmindre der er grund til usikkerhed, trussel og/eller konktret trussel mod Webits interne systemer, Webits kunders persondata og/eller Webits kunders “tjenester” og/eller “serviceydelser” som er ejet og/eller leveret af Webits.

3. Behandlingsgrundlag og formål

Vi har brug for visse personoplysninger for at skabe et samarbejde med dig, og videregive og/eller levere relevante informationer og/eller relevant kommunikation til jer.

Vi indsamler på vores websted og behandler følgende oplysninger om jer, når i:

  • Sender en besked via en af vores kontaktformularer på webstedet.
  • Klikker rundt på webstedet. (cookie bestemt, særskilt samtykke)
  • Tilmelder jer vores nyhedsbrev.
  • Opretter jer som kunde hos Webits.
  • Indsender en jobansøgning.

Ved brugen af webstedet indsamler vi udelukkende, de personoplysninger der er nødvendige for at indgå et eventuelt fremtidigt samarbejde, sende et uforpligtende tilbud og/eller ved at tilmelde jer vores nyhedsbrev.

Vi indsamler oplysningerne for at kunne:

  • Forbedre vores websted løbende.
  • Optimere vores websted.
  • Forbedre support og kundeservice.
  • Udarbejde et samarbejde med dig, og videregive og/eller levere relevante informationer og/eller relevant kommunikation til jer
  • Sende fakturere til jer.
  • Oprette jer som kunde i vores specialt lavede CRM system.
  • Henblik på ansættelse.

Når du betaler for et produkt, ydelse og/eller en serviceydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger med kortbetaling, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, ydelse og/eller en serviceydelse, vil du desværre ikke have mulighed for at anvende os.

4. Cookies

Vi anvender såkaldte tracking cookies til bl.a. webanalyser på vores hjemmeside. Det gør vi, fordi webanalysen hjælper os med løbende at forbedre vores hjemmeside. Cookies anvendes også til at sikre den optimale brug af hjemmesiden. Vi bruger ikke data fra cookies til at indsamle personlige oplysninger om dig, som fx “telefonnummer”, “Navn” osv. Til det bliver ingen personlige oplysninger givet videre eller sælges til tredjepart.

Du kan læse mere om vores brug af cookies på følgende link: Cookiepolitik for Webits

Alle besøg på webstedet indsamler vi IP adressen på værten, for anonymt at kunne have en aktiv DDoS sikkerhed på vores netværk.

5. Henvendelser og køb på webstedet

Når du sender en besked via en af vores kontaktformularer på webstedet registerer vi følgende:

  • Navn.
  • Virksomheds navn.
  • Dit/Jeres telefonnummer.
  • Din/Jeres e-mailaddresse.
  • Disse personoplysninger indsamler vi for at kunne udarbejde et samarbejde med dig, og videregive, levere relevante informationer, relevant kommunikation til jer, sende et uforpligtende tilbud og/eller tilmelde jer vores nyhedsbrev.

Disse oplysninger registeres, indsamles og opbevares i Webits systemer.

Når du køber et produkt registerer vi følgende:

  • Navn.
  • Virksomheds navn.
  • Dit/Jeres telefonnummer.
  • Din/Jeres e-mailaddresse.
  • Disse personoplysninger indsamler vi for at kunne udarbejde et samarbejde med dig, og videregive, levere relevante informationer, relevant kommunikation til jer, sende et uforpligtende tilbud og/eller tilmelde jer vores nyhedsbrev.
  • Adresse

6. Nyhedsbreve

Hvis du under kundeoprettelses processen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Disse oplysninger registeres i Webits systemer. Herunder Webits CRM system og vores specialt lavet system til udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen, ved at klikke på afmedlingslinket i bunden af nyhedsbrevet. Dine oplysninger opbevares herefter i 12 måneder, inden de slettes. Dette gør vi for at sikre, at vi ikke efterfølgende sender informationer til dem som er afmeldt nyhedsbrevet.

7. Download af materiale fra Webits

Download af materiale fra Webits kan være ALT downloadet fra webstedet https://webits.dk og/eller ethvert underwebsted og/eller tilknyttet domæne (og/eller underdomæne), samt tjenester og/eller serviceydelser som leveres af Webits. Webits kan ikke se hvem der har downloadet materialet fra Webits. Der vil anonymt blive indsamlet værtens IP adresse for at Webits kan undgå DDoS angreb. Webits opbevarer ikke IP adressen i mere end 12 timer. Medmindre der er grund til usikkerhed og/eller trussel mod Webits interne systemer, Webits kunders persondataer og/eller Webits kunders “tjenester” og/eller “serviceydelser” som er ejet og/eller leveret af Webits.

Vær opmærksom på, at Webits har taget alle rimelige forholdsregler for at minimere risiko for vira, men vi er ikke i stand til at garantere, at denne det du downloader ikke indeholder vira. Vælger du at åbne det materiale du har downloadet, er det derfor dit eget ansvar. Vi påtager os intet ansvar for skade og tab, der måtte opstå – direkte som indirekte – ved modtagelse, åbning og brug af denne det downloadede materiale.

8. Oprettelse af kunde hos Webits

Når du skal oprettes som kunde hos Webits har vi brug for følgende oplysninger:

Oplysninger om firmaet/privatpersoon:

  • Firmanavn/navn.
  • CVR-nummer.
  • Firmaadresse.
  • Den adresse der skal faktureres til, samt eventuelt den adresse bestilte vare skal sendes til.

Oplysninger om kontaktperson for firmaet:

  • Kontaktpersons navn.
  • Kontaktpersons e-mail adresse.
  • Kontaktpersons telefonnummer.

Vi bruger oplysninger til at håndtere “bestillinger“, “købe“, “levering“, “tjenester“, “serviceydelser” som er leveret af Webits. Herunder bliver det blandet andet også brugt til at sende ordrebekræftigelse, håndtere faktureringer, betaling for tjenester, * serviceydelser og/eller produkter solgt af Webits, advisere om hvor langt leverancen er, udarbejde et samarbejde med jer, videregive, levere relevante informationer og/eller relevant kommunikation til jer, samt håndtere reklamations- og garantisager vedrørende produkter erhvervet gennem Webits.

Oplysningerne bruger blandet andet også til at sende relevante oplysninger om “tjenester“, “serviceydelser” og/eller “IT-anbefalinger og forlag til nuværende løsning(er)” som er leveret af Webits. Til det kan du også modtage relevante invitationer til deltagelse i kundeundersøgelser.

Ved brugen af vores webshop, bruges de informationer du indtaster (udover allerede given information), overføres automatisk fra vores webshop til vores interne økonomisystem. De informationer der bliver indtaster danner blandet andet grundlag for fakturering og levering af jeres bestilling. Ved afgivelse af ordre bliver der sendt en kopi af bestillingen til vores “Produkt behandlings team”, der efterfølgende håndterer og ekspederer ordren. Oveni det sendes informationerne også til vores CRM-system.

Ifølge bekendtgørelse af bogføringslov stk. 10, så har alle virksomheder i Danmark pligt til at gemme informationer og bilag omkring handel med deres kunder i 5 år.

9. Behandling af ansøgninger

Når du ansøger en stilling hos Webits, behandler vi følgende:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • E-mail adresse
  • Dit telefonnummer
  • Dit CV
  • Evt. Billede af ansøgeren
  • Samt alle andre dokumentet der bliver oploadet i ansøgningsprocessen.

Til det anvender vi informationerne ansøgeren har givet os , til at vurdere kvalifikationsniveauet for ansøgeren. Dine dataer bliver behandlet strengt fortroligt og kunde relevante og udvalgte personer ansat hos Webits. Alle persondataer som ansøgeren giver Webits bliver udelukkende samlet og behandlet og brugt med henblik på vurdering af ansøgning til stillingen.

Under ansøgningen bliver ansøgeren stillet spørgsmålet om de ønsker, at give Webits tilladelse til at opbevare ansøgerens oplysninger og ansøgning, hvis det vurderes at der er grund til længere opbevaring. Dette er med henblik på en eventuelt senere ansætning.

10. Hvor længe vi opbevarer persondata

Oplysningerne opbevares sålænge der er et aktivt samarbejde mellem Webits og den enkelte kunde, samt opbevares i det tidsrum der er nødvendiugt i henhold til lovgivningen.

Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Der gennemgås regelmæssigt et tjek af de persondataoplysninger der opbevares, og slettes når det ikke længere er nødvendigt.

Der kan i visse tilfælde være persondataoplysninger der opbevares i længere tid, hvis det er nødvendigt fastslå, forsvare og/eller gøre retskrav gældende. Det kunne f.eks. være hvis der er en igangværende anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne eller lignende.

11. Sikkerhed

Webits og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger. Vær dog opmærksom på at Webits har taget alle rimelige forholdsregler for at minimere risikoen for vira, men vi kan på intet tidspunkt garantere for, at vi bliver udsat for et hacker

12. Dine rettigheder

  • Ret til indsigt

    • Du har ret til at se de personoplysninger, den Webits behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen
  • Ret til berigtigelse

    • Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.
  • Ret til sletning

    • Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.
  • Ret til begrænsning af persondata behandling

    • Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.
  • Ret til dataportabilitet

    • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én Webits til en anden.
  • Ret til indsigelse * Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse

    Du har ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte Webits på mail: info@webits.dk.

Du har dertil også ret til at klage til Datatilsynet over Webits behandling af personoplysninger. Se mere på datatilsynet.dk. Du kan læse mere om dine rettigheder på Datastilsynets hjemmeside

13. Brug af underleverandører

Navn Microsoft Azure og Office
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter Microsoft Azure leverer PaaS (Product as a service) (Platformen, dvs. database, web server, m.m.), som webits anvender til webprodukter. Microsoft Office programmer
Data der udveksles Data om den dataansvarlige, primært kontaktoplysninger registreres i forbindelse med opgaver der løses af Webits, såsom: telefonnummer, navn, efternavn, stillingsbetegnelse.
Fysisk placering I Microsofts datacentre indenfor Europa (Holland og Irland)
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Læs mere om sikkerhed, og audit af Microsoft Microsoft Ireland Operations Limited er Microsofts databeskyttelses repræsentant i EU og kan kontaktes på følgende adresse: Microsoft Ireland Operations, Ltd.Attn: DatabeskyttelseOne Microsoft PlaceSouth County Business ParkLeopardstown Dublin 18D18 P521



Navn OVHcloud
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter OVHcloud leverer dedikerede servere, som webits anvender til webprodukter.
Data der udveksles Alle data der anvendes og registreres i forbindelse med løsninger i Webits hosting miljø - dedikerede servere.
Fysisk placering OVHcloud datacentre indenfor Europa (Tyskland)
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Læs mere om sikkerhed, audit af OVHcloud og Se audit rapporter og dokumentation.



Navn Digitalocean
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter Digitalocean leverer cloud-løsninger til WeBits, som der anvendes til webprodukter der er cloud baseret.
Data der udveksles Alle data der anvendes og registreres i forbindelse med løsninger i Webits hosting cloudmiljø.
Fysisk placering Vi anvender kun fysiske placeringer i Europa. Hvis der udveksles data med tredjelande, er det aftalt i særskilt hosting kontrakt og i en særskilt databehandleraftale.
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Digitalocean gennemgår ikke data uden direkte samtykke fra Webits. Digitalocean sikkerhed er i overensstemmelse med Webits standarder.



Navn Curanet
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter Curanet leverer domæneregistreringer til WeBits, Persondata anvendes til at registrere domæne til kunden.
Data der udveksles Fulde navn
Fysisk placering Datacenter i Danmark.
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Curanet behandler ikke persondata uden samtykke fra Webits. Curanet vægter sikkerhed meget højt og udgør ingen betydelig risiko.



Navn Plesk
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter Det kan også ske at vi også har brug for support. Plesk leverer support til Webits hosting miljø. De tilgår ikke data, men kigger kun i systemfiler for hosting miljø software.
Data der udveksles Registrerings oplysninger som navn, telefonnummer og email.
Fysisk placering Schaffhausen (Switzerland)
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Plesk behandler ikke persondata uden samtykke fra Webits. Plesk vægter sikkerhed meget højt og udgør ingen betydelig risiko.



Navn Digic
Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter Digic leverer dedikerede servere til Webits ApS, som der anvendes til webprodukter.
Data der udveksles Alle data der anvendes og registreres i forbindelse med løsninger i Webits hosting miljø. Domæne registreringer
Fysisk placering Tom Kristensens vej 42. 1.th 2300 København S
Overførselsgrundlaget N/A. Data behandles inden for EU
Sikkerhed Digic gennemgår ikke data uden direkte samtykke fra Webits. Digic sikkerhed er i overensstemmelse med Webits standarder. Du kan læse mere på https://Webits.dk/din-data

14. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

WeBits ApS

Tom Kristensens Vej 42

2300 København S

Telefon: +45 44 14 44 30

Email: kontakt@webits.dk

Martin Bennetzen, Administrerende direktør