Skræddersyede IT løsningertil din virksomhed

Vi udvikler innovative IT-løsninger med udgangspunkt i vores faglige domæneforståelse. IT-løsninger, som tager udgangspunkt i de udfordringer som I står med, og som skaber værdi for netop jer.

Se overblikket af Skræddersyede løsninger

Hvorfor vælge

Skræddersyet løsning

Når vi udvikler IT-løsninger, ønsker vi at understøtte øget kvalitet og effektivitet i virksomhedsdrift. IT-løsninger skal facilitere en let tilgængelig, sammenhængende og effektiv service for brugere og virksomheder.

Agil softwareudvikling
Vi driver og leverer vores IT projekter løbende. Agil projektledelse betyder i alt sin enkelthed, at vi arbejder i iterationer. Med et grundparadigme om, at verden ikke er statisk og at vi løbende bliver klogere.
Fysiske møder
Vi tilbyder altid et fysisk møde. Her får vi mulighed for at se hinanden an og snakke om alt det der er mellem linjerne. Netop for at finde den smarteste løsning til jer.
Altid up-to-date
Vi lever i en tid hvor udvikling og regelsæt løbende skifter. Vi sikrer derfor at vores medarbejdere løbende uddanner sig og følger med i nyeste udvikling.
Jeres behov
Vores IT-løsninger tager udgangspunkt i de udfordringer som I står med, og som skaber værdi for netop jer. Jeres behov er derfor det afgørende for valg af IT løsning.
Garanteret IT-sikkerhed
IT sikkerheden er altid indtænkt i de løsninger vi driver og leverer.
Vores hosting-miljø er derfor garanteret af certificerede leverandører med ISAE 3402 Type 2-certifikat.
Brugervenlighed
Vi leverer altid IT systemer som kan anvendes af alle typer medarbejdere. Vi sikrer en brugervenlighed der sikrer at selv ellers komplicerede arbejdsgange vil virke enkle.
API
Vores løsninger har altid en API mulighed.
API er et sæt af værktøjer, der gør det muligt at interagere mellem forskellige softwarekomponenter i din virksomhed.
GDPR-compliant
Du kan være ganske tryg ved at overlade ansvaret for din it-sikkerhed til os vedr. de løsninger vi driver og leverer. Herunder får du proaktiv overvågning.

Eksempler

Et uddrag af skræddersyede løsninger

Vi har samlet et overblik over de mest gængse løsninger vi kan producere - hvis dit projekt ikke er på listen, så kontakt os, så kan vi snakke om hvorvidt det er muligt.

Kundeportaler
Få en Kundeportal der kan afspejle din virksomhed, med funktioner der gør hverdagen og driften smartere og nemmere for jer. F.eks. lagerstyring, prislister, forhandler køb, mv. Vi kan producere det fra bunden, men kan ofte fortsætte et eksisterende system.
Intranet løsninger
Når en virksomhed opnår en hvis størrelse i antal medarbejdere, er ofte nødvendigt at at have en kommunikationsplatform der samtidigt indeholder arbejdsgangsbeskrivelser og information om de enkelte medarbejdere.
Chat systemer
Med et integreret chat-system i virksomheden, der kan anvendes af medarbejdere, kunder eller leverandører, kan kommunikationen gå lynhurtig mellem jer. Om det så drejer sig et salg eller support.
Mobil applikationer
Webapplikationer er vores speciale, og fungerer altid på mobilplatforme. Nogle gange er det dog smart at gøre brug at mobiltelefoners native funktioner og brugerrettethed.

Agil projektering

Vi er her for at hjælpe

For at lave en skræddersyet it-løsning har vi brug for at forstå jeres behov. Vi starter derfor altid med et uforpligtigende møde hvor der udføres en behovsanalyse og sætter en føler ud om vi er et godt match.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Vi ønsker at fremtidssikre og optimere din forretning med sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.
Find den rigtige IT-løsning der passer til jer. Find hurtigt svar i vores Help Center.

Telefonnummer
+45 31 410 800

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger