Hvad erCloud hosting?

Lad os starte med at afmystificere cloud hosting. Det er ikke så kompliceret, som du måske tror. Cloud hosting (hosting i skyen eller cloud computing) er virtuelle datacentre, hvor du køber og opbevarer alle din virksomheds IT-services. Det kan være alt lige fra applikationer til datakraft og lagerkapacitet. Cloud hosting er altså en form for IT-outsourcing, hvor du lægger din virksomheds IT ud af huset og får en ekstern partner til at tage sig af det.

Hvorfor vælge

Cloud Hosting

Fratager dig ansvar og frigiver dig ressourcer til virksomheden. Fordelene ved en cloud hosting-løsning er lige til. Digitalisering. Effektivitet. Datasikkerhed. Og lavere omkostninger.

Skalerbarhed
Få skalerbarhed og skru op og ned for dine cloud services efter behov. Så undgår du at betale for ressourcer, du ikke bruger.
Altid adgang til dine data
Få altid adgang til dine IT-services (data, dokumenter og applikationer) – uanset tid og sted – fra hvilken som helst enhed med internet. Det er god cloud service.
Altid up-to-date
Få adgang til det nyeste IT (nyeste programmer og systemer) – alle cloud services er altid opdaterede og vedligeholdt i skyen.
Hurtigt & Stabilt
Få stabilitet med cloud hosting. Slip for at bekymre dig om nedetid, og kom lynhurtigt tilbage, hvis uheldet er ude.
Garanteret IT-sikkerhed
Vores hosting-miljø er garanteret af certificerede leverandører med ISAE 3402 Type 2-certifikat. Læs mere om vores sikringsmiljø.
Global eller dansk hosting partner
Undgå besværet og lad os håndtere dit domæne og DNS hotel.
Gennemsigtige priser
Den forretningsmæssige styrke i cloud computing ligger i de åbenlyse økonomiske fordele, som en fuldt skalerbar og hardware-fri IT-løsning leverer.
Optimal overvågning 24/7
Overlad ansvaret for din it-sikkerhed til os, får du proaktiv overvågning.

Fremtidens hosting miljø

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os for at høre mere om de muligheder vi kan tilbyde indenfor cloud hosting, backup, CDN & auto scaling. Et webprodukt skal være lynhurtigt, ellers taber den besgøende hurtigt interessen og tålmodigheden.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Vi ønsker at fremtidssikre og optimere din forretning med sikker og stabil adgang til de hybride it-platforme, der kan give din virksomhed et forspring.
Find den rigtige IT-løsning der passer til jer. Find hurtigt svar i vores Help Center.

Telefonnummer
+45 31 410 800

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger